Απόλλων Σμύρνης: Με Ντάουντα η αποστολή κόντρα στη Λαμία

Ο Ντάουντα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς με τη Λαμία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play out. 

Απόλλων Σμύρνης: Με Ντάουντα η αποστολή κόντρα στη Λαμία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική των play out της Super League 1.

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (15/5, 19:30). Το παρών μεταξύ άλλων δίνει και ο Ντάουντα.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Λαμία (Σάββατο, 15 Μαΐου 2021, 19:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts της Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ντάουντα, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Φατιόν, Κιτόκο, Κάλισιρ, Βάρκα, Ρώσση, Ρηγόπουλο, Ρόδη».