Ατρόμητος: «Ο Ούμπιδες πόστο σε νευραλγικό τομέα του αγωνιστικού τμήματος»

Ο Χαβιέ Ούμπιδες ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση και η ΠΑΕ Ατρόμητος, έκανε γνωστό πως θα έχει πόστο σε νευραλγικό τομέα του αγωνιστικού τμήματος.

Ατρόμητος: «Ο Ούμπιδες πόστο σε νευραλγικό τομέα του αγωνιστικού τμήματος»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

«Αύριο κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Ατρομήτου!

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας, Χαβιέ Ούμπιδες, θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα με το Αστέρι, μια φανέλα που τίμησε όσο λίγοι, αποτελώντας ίσως το πιο λαμπρό πρότυπο του κάθε συμπαίκτη και αντιπάλου εντός του γηπέδου.

Μια απόφαση απόλυτα σεβαστή από τους ανθρώπους της ομάδας μας, που θέλουν τον Χαβιέ Ούμπιδες και την επόμενη μέρα στο Περιστέρι, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος.

Έτσι λοιπόν τις προηγούμενες μέρες προηγήθηκε συνάντηση του Ούμπιδες με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Αγγελόπουλο, στην οποία ο Αργεντίνος κατέθεσε τις ιδέες του για την επόμενη μέρα. Η πρόταση του Χαβιέ μεταφέρθηκε στον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, ο οποίος ήταν απόλυτα σύμφωνος ώστε ο Ούμπιδες να αναλάβει άμεσα από την ερχόμενη σεζόν πόστο σε νευραλγικό τομέα του αγωνιστικού τμήματος, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσει την ιδέα του Ατρομήτου σε όλους τους τωρινούς και νέους παίκτες που θα φορέσουν την κυανόλευκη.

Επειδή όμως η αξία του εμβληματικού αρχηγού είναι ισχυρή, τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο, με την επιστροφή στην κανονικότητα στους αγωνιστικούς χώρους θα διοργανωθεί προς τιμήν του μεγάλος αποχαιρετιστήριος αγώνας.

Χαβιέ σε ευχαριστούμε για όλα και σε θέλουμε δίπλα μας για να πάμε τον Ατρόμητο ακόμα ψηλότερα!».