Κάλεσμα της Κάτιας Κοξένογλου στη μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία

Η Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, απεύθυνε κάλεσμα ενόψει της μεγάλης εθελοντικής αιμοδοσίας στο προπονητικό κέντρο «Μαζαράκη».

Κάλεσμα της Κάτιας Κοξένογλου στη μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία

Αναλυτικά:

«Δίνουμε αίμα – Σώζουμε ζωές»! Με αφορμή την Εθελοντική Αιμοδοσία που συνδιοργανώνουν ο Ατρόμητος και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Περιστερίου και τους οργανωμένους φιλάθλους μας Fentagin απευθύνω ως Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους του Περιστερίου να ενισχύσουν την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή υποστήριξη!.

Δυστυχώς οι ανάγκες για αίμα αυξάνονται πάντα τους καλοκαιρινούς μήνες, πόσο δε τούτο τον καιρό με την πανδημία, την αύξηση των κρουσμάτων και τη μειωμένη προσέλευση εθελοντών.

Ο σύλλογος μας που έχει γαλουχηθεί με την ιδέα της προσφοράς και του εθελοντισμού είναι για μια ακόμη χρονιά δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται μετάγγιση, που χρειάζονται το αγαθό που μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να παράξει και που μπορεί να σώσει ζωές χωρίς κόστος: Το ΑΙΜΑ!

Σας περιμένουμε αύριο (Σάββατο 15 Μαϊου) στο αθλητικό κέντρο «Μαζαράκη» από τις 08:30 μέχρι τις 15:00 για να χτίσουμε τη μεγαλύτερη και ΑΤΡΟΜΗΤΗ γέφυρα ζωής».