Ο Τικίνιο Σοάρες, η Τράμπζονσπορ και η «κάψα» του Μαρτίνς

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τικίνιο Σοάρες είναι στην κορυφή της ατζέντας του Πέδρο Μαρτίνς, ακόμα δεν έχει στα χέρια του πρόταση του Ολυμπιακού και τον «πολιορκεί» έντονα η Τράμπζονσπορ.

Ο Τικίνιο Σοάρες, η Τράμπζονσπορ και η «κάψα» του Μαρτίνς

Όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (14/5), ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνοντας τον Τικίνιο Σοάρες ως έναν από τους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει στο πλάνο του να έχει τρεις επιθετικούς πρώτης γραμμής. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο λόγω του Κόπα Άφρικα στο οποίο θα πάνε οι Ελ Αραμπί και Χασάν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάρι του 2022.

Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός της Πόρτο που έμεινε ελεύθερος αρχές Μαρτίου από την κινεζική Τιανζίν, έχει ήδη στα χέρια του μία πολύ καλή προσφορά από την Τράμπζονσπορ. Όμως, δεν βιάζεται να απαντήσει στους Τούρκους.

Η εξαιρετική σχέση που έχει ο μάνατζέρ του με τον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι προτάθηκε στους Πειραιώτες, πολλές μέρες πριν ο Μαρτίνς τον ζητήσει από τους Μοντέστο - Καρεμπέ, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πρόταση που θα του καταθέσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας πολύ σύντομα.

Ο ίδιος εμφανιζόταν πρν από περίπου ένα μήνα θετικός μόνο με την προοπτική της επιστροφής του στην Πορτογαλία, επειδή εκεί έχει αγοράσει σπίτι και η χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου μοιάζει με την Βραζιλία.

Τώρα όμως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ένα πολύ μεγάλο «όπλο». Ποιο θα είναι αυτό; Τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είναι εκείνος που τον έβγαλε στον «αφρό» του πορτογαλικού πρωταθλήματος και στη συνέχεια έκανε μία πολύ σπουδαία καρέρα στην Πόρτο.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν...