Επιστροφή Κολτσίδα στον Άρη

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναλαμβάνει καθήκοντα τιμ μάνατζερ.

Επιστροφή Κολτσίδα στον Άρη

Το πόστο είχε μείνει... ορφανό, μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και στην Αλκμήνης ήθελαν έναν άνθρωπο που να γνωρίζει τις απαιτήσεις της δουλειάς και να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Γιώργος Κολτσίδας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ τη Δευτέρα (2/7), μίλησε με τον αθλητικό διευθυντή Ντίνο Διαμαντόπουλο και φυσικά με τον Πάκο Ερέρα και στη συνέχεια έδωσαν τα χέρια.

Άλλωστε ο Άρης άλλαξε τον σχεδιασμό του και ανεβαίνει το πρωί της Τετάρτης στα τρία Πέντε Πηγάδια για προετοιμασία και έπρεπε κάποιος να συνοδεύσει την ομάδα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κολτσίδα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας».

Στο μεταξύ ο Ισπανός τεχνικός Πάκο Ερέρα είχε πολύωρες συσκέψεις με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο για τα μεταγραφικά ζητήματα. Ο σχεδιασμός προχωράει χωρίς βιαστικές κινήσεις, ενώ οι περισσότεροι στόχοι έχουν εντοπιστεί, όπως προκύπτει από τα γραφεία της Αλκμήνης. Πλέον προχωρούν οι διαπραγματεύσεις στην τελική ευθεία και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις.