ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Φινάλε το Σάββατο (15/5) για τον ΟΦΗ με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (14/5) και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή.

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (14/5) ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου (15/5) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ είναι και μαθηματικά σωμένος και ο κόουτς Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την τελευταία αποστολή της σεζόν. Σε αυτή είναι ο κεντρικός αμυντικός Βαχίντ Σελίμοβιτς.

«Με τον Vahid Selimovic να προπονείται κανονικά για μια ακόμη ημέρα και να επιστρέφει στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (15/5, 19:30) αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισε ο Adil Nabi, o Πασχάλης Στάικος έκανε θεραπεία, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα το ατομικό του πρόγραμμα.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Ricardo Vaz, Felipe Souza, Nazareno Solis, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Θοδωρής Μίγγος, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Βασίλης Σηφάκης, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Selimovic, Μαρινάκης, Sturgeon, Neira, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γιάννου, Sardinero, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης», αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ στην ενημέρωσή της.