Super League: Διαιτητής ο Έκμπεργκ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Τρεϊμάνις στο ΟΑΚΑ

Ο Σουηδός διαιτητής Αντρέας Έκμπεργκ θα διευθύνει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην Λεωφόρο, ο Αντρίς Τρεϊμανίς θα βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ για το ματς ΑΕΚ - Άρης.

Super League: Διαιτητής ο Έκμπεργκ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Τρεϊμάνις στο ΟΑΚΑ

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές οι οποίοι θα κληθούν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Playoffs της Super League, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Μαΐου στις 19:30.

Στην Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα βρεθεί ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ο οποίος φέτος βρέθηκε στο Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν 4-2, ενώ παλαιότερα είχε σφυρίξει τους αγώνες ΠΑΟΚ - Σλόβαν 3-2, Μίλαν - ΑΕΚ 0-0, ΠΑΟ - Κράσνονταρ 0-0.

Βοηθοί του Σουηδού θα είναι οι συμπατριώτες του Μέχμετ Κούλουμ, Στέφαν Χάλμπεργκ, 4ος ο Ζαχαριάδης και στο VAR ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ με τον Μπουξμπάουμ.

Ξένος διαιτητής θα βρεθεί και στο ΟΑΚΑ για το ματς ΑΕΚ - Άρης που θα κρίνει και την τρίτη θέση της κατάταξης. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις, επίσης από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ο οποίος φέτος σφύριξε τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-1 στο Κύπελλο, ΑΕΚ - Άρης 0-2 και ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Λετονοί Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγνίκοβς, 4ος ο Κουκούλας και στο VAR ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ με τον Μεϊντάνα.

Από εκεί και πέρα, στο ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης θα βρεθεί Τζοβάρας (VAR ο Σκουλάς), ενώ όσον αφορά στα Playouts, το ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα ο Μανούχος (VAR ο Διαμαντόπουλος), το Απόλλων Σμύρνης - Λαμία ο Τσαγκαράκης (VAR ο Γκορτσίλας), το Ατρόμητος - Βόλος ο Καραντώνης (VAR ο Σιδηρόπουλος) και το ΟΦΗ - Παναιτωλικός ο Τζήλος (VAR ο Φωτιάς).