Ηγέτης ο Λάζαρος στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς

Έχει μπει φορτσάτος στις προπονήσεις των Πειραιωτών ο 31χρονος άσος, ο οποίος απολαμβάνει κάθε στιγμή, ενώ ο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του.

Ηγέτης ο Λάζαρος στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς

Το ήθελε πολύ, σαν… τρελός και αυτός ήταν ο μεγάλος του καημός. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ποτέ δεν είχε κρύψει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και πως κάποια στιγμή θα ήθελε να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο διεθνής άσος τα κατάφερε φέτος και το απολαμβάνει για τα καλά.

Ο Λάζαρος συμπλήρωσε δύο ημέρες προπονήσεων στο Ζέεφελντ και δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα προσαρμογής. Το αντίθετο μάλιστα, δίνει την αίσθηση ότι αγωνίζεται χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ξέρει καλά και ο ίδιος ότι από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Μπορεί να επιθυμούσε διακαώς να αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά και αυτός οφείλει να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορεί να σηκώσει τον Ολυμπιακό στις πλάτες του και να τον οδηγήσει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι δυσκολίες είναι γνωστές για τον Λάζαρο, όμως, αυτές τις πρώτες του προπονήσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού τις απολαμβάνει. Έχει μπει με πάρα πολύ όρεξη και φοβερή διάθεση με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του. Ο 31χρονος άσος χρησιμοποιείται από τον Πορτογάλο προπονητή στο δεξί άκρο της επίθεσης και δεν αντιμετωπίζει κανένα θέμα στο τακτικό κομμάτι και σε όσα ζητάει ο προπονητής.

Εκτός του ότι έχει έρθει στο Ζέεφελντ σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος, έχει έρθει και με σκοπό να ηγηθεί της ομάδας. Μιλάει στους συμπαίκτες του, δίνει οδηγίες, ενώ η σχέση του με τον Φορτούνη φαίνεται από την αρχή πως είναι διαφορετική. Πρόκειται άλλωστε για τους δύο πιο ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και αν ο Μαρτίνς καταφέρει να τους "δέσει" τα κέρδη θα είναι πολλαπλά για τον Ολυμπιακό.

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την ποιότητα του, αφού έχει δείξει με το… καλημέρα και την καλή του σέντρα και την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα. Όλο το θέμα πλέον είναι να χρησιμοποιηθεί όπως πρέπει για να αποδώσει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Πειραιά.