ΟΦΗ: Πέθανε ο Μίλτος Ανδρεανίδης

Πέθανε ο Μίλτος Ανδρεανίδης. Φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ από το 1982 ως το 1992 και από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του τιμ μάνατζερ των ακαδημιών της ΠΑΕ.

ΟΦΗ: Πέθανε ο Μίλτος Ανδρεανίδης

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο Μίλτος Ανδρεανίδης. Φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ για μια δεκαετία (1982 ως το 1992) και τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του τιμ μάνατζερ των ακαδημιών της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος της ομάδας δεν είναι πια μαζί μας. Η μεγαλύτερη καρδιά του ΟΦΗ έπαψε να χτυπάει. Ο Μίλτος Ανδρεανίδης, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν τις πιο χρυσές σελίδες ιστορίας με την κατάκτηση του κυπέλλου το 1987 και του Βαλκανικού το 1989, πήρε τον δρόμο για την αιωνιότητα, αφού παρά τον μεγάλο αγώνα που έδωσε, η καρδιά του δεν άντεξε!

Τη φανέλα του ΟΦΗ φόρεσε από το 1982 ως το 1992 και μέτρησε συνολικά 227 αγώνες, ενώ αγωνίστηκε επίσης στον Κιλκισιακό, τον Εργοτέλη και τον ΠΟΑ.

Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Team Manager των ακαδημιών της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποτελώντας την ψυχή όλης της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο!

Αγαπημένε μας Μίλτο, πάντα θα είσαι μαζί μας και η θετική σου αύρα θα μας συντροφεύει σε κάθε βήμα!».