Καρασαββίδης (μάνατζερ Λυκογιάννη): «Δεν θα γυρίσει στον Ολυμπιακό»

Ο μάνατζερ του Μπάμπη Λυκογιάννη, Θεόφιλος Καρασαββίδης ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα επιστροφής του 27χρονου μπακ στον Ολυμπιακό.

Καρασαββίδης (μάνατζερ Λυκογιάννη): «Δεν θα γυρίσει στον Ολυμπιακό»

Συνέντευξη σε ιταλικά ΜΜΕ έδωσε ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του Μπάμπη Λυκογιάννη. Αφορμή στάθηκε το ταξίδι του Μοντέστο στην Ιταλία για να δει από κοντά το Μπενεβέντο - Κάλιαρι, με αποτέλεσμα να τροφοδοτηθούν διάφορα σενάρια περί επιστροφής του 27χρονου μπακ στον Ολυμπιακό.

Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς ουδέποτε έθεσε θέμα Λυκογιάννη στους διοικούντες των Πειραιωτών, ενώ και ο Μοντέστο δεν έκανε κάποια κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή περί επαναπατρισμού του.

Όλα αυτά ήρθε ουσιαστικά να επιβεβαιώσει και ο Καρασαββίδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι πολύ καλά στην Κάλιαρι, αγαπάει την πόλη και την ομάδα. Αυτήν τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην παραμονή της ομάδας στη Serie A και μετά θα σκεφτεί το μέλλον του. Η προτεραιότητά μας είναι η Κάλιαρι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο, ειδικά μετά από μια περίεργη σεζόν όπως αυτή, δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Ολυμπιακό είπε: «Η επιθυμία μας αυτή τη στιγμή δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα. Αν ο Λυκογιάννης φύγει από την Κάλιαρι, δεν θα το κάνει για τον Ολυμπιακό, αλλά για σημαντικές προτάσεις από Αγγλία ή Γερμανία. Ας σκεφτούμε όμως πρώτα την παραμονή της Κάλιαρι».