Πυροβολισμοί στην προπόνηση του Ολυμπιακού (pics)

Αθλητές του χειμερινού δίαθλου έκαναν προπόνηση την ίδια ώρα με τους ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων".

Πυροβολισμοί στην προπόνηση του Ολυμπιακού (pics)

Το ζήσαμε και αυτό κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού. Τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η προπόνηση των Πειραιωτών στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ προπονούνταν και αθλητές που ξεχωρίζουν στο χειμερινό δίαθλο.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο που προετοιμάζεται η ομάδα του Πειραιά υπάρχουν και οι εγκαταστάσεις για το χειμερινό δίαθλο το οποίο συνδυάζει σκι ανώμαλου δρόμου και σκοποβολής. Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες έκαναν την ίδια ώρα προπόνηση με τον Ολυμπιακό και το σκηνικό ήταν εντυπωσιακό.

Ακριβώς δίπλα από το γήπεδο που χρησιμοποιούν οι "ερυθρόλευκοι" υπάρχει το σκοπευτήριο με αποτέλεσμα να ακούγονται συχνά πυκνά πυροβολισμοί την ώρα της προπόνησης. Το όλο σκηνικό που είχε διαμορφωθεί τράβηξε και την προσοχή των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όποτε έβρισκαν την ευκαιρία σε διαλείμματα της δικής τους δουλειάς παρακολουθούν τη σκοποβολή. Να σημειώσουμε ότι οι αθλητές του χειμερινού δίαθλου χρησιμοποιούσαν το δρόμο που βρίσκεται περιμετρικά του γηπέδου που έκανε προπόνηση ο Ολυμπιακός.