Ολυμπιακός: Η διαχείριση της Λεωφόρου με... ορίζοντα τον τελικό Κυπέλλου

Πώς προσανατολίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς να διαχειριστεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (16/5) λόγω και του τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (22/5).

Ολυμπιακός: Η διαχείριση της Λεωφόρου με... ορίζοντα τον τελικό Κυπέλλου

Υπό άλλες συνθήκες θα περίμενε κανείς έναν Ολυμπιακό με τα πιο βαριά χαρτιά του την Κυριακή (16/5) απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Ωστόσο, φαίνετα πώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, περισσότερο για να προφυλάξει ορισμένους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε, ο τραυματισμός του Παπασταθόπουλου στο ματς - φιέστα με τον ΠΑΟΚ είναι ακόμα νωπός.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό την Πέμπτη (13/5) και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή (14/5). Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θα πάει στην Λεωφόρο δίχως να κάνει φουλ προπόνηση και περισσότερο θα γίνει διαχείριση και συντήρηση στον Ρέντη.

Ο Μαρτίνς λοιπόν το σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην βάλει όλα τα «βαριά όπλα» κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μπορεί π.χ. να δούμε τον Μπρούμα ή τον Ελ Αραμπί να μην ξεκινούν. Βέβαια, οι παίκτες που βρίσκονται από πίσω και ίσως ξεκινήσουν είναι επιπέδου Χασάν, Φορτούνη ή Βαλμπουενά.

Ο στόχος στο λιμάνι δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ και φαίνεται πώς στριφογυρίζει στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού να μην επιβαρύνει πριν από τον τελικό ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές του με ένα ματς, στο οποίο ενδεχομένως να πέσει και καμιά κλοτσιά παραπάνω.

Μην περιμένετε πολλές αλλαγές ή εκτεταμένο ροτέισον. Δεν πρόκειται να δούμε ενδεκάδα τύπου Τρίπολης ή Χαριλάου. Ωστόσο, δυο-τρεις παίκτες αναμένεται να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε εννιά βράδια στο ΟΑΚΑ (22/5). Ή για την ακρίβεια να προφυλαχθούν, μη τυχόν και προκύψει κάποιο απρόοπτο.