Πολλή δουλειά το πρωί και προπόνηση για λίγους το απόγευμα

Τακτική και πάλι τακτική δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενώ το απόγευμα μόνο οκτώ ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν.

Πολλή δουλειά το πρωί και προπόνηση για λίγους το απόγευμα

Αρκετή δουλειά είχε πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του σε θέματα τακτικής όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε πάρα πολύ μεγάλη βαρύτητα σε αρκετές λεπτομέρειες του παιχνιδιού.

Η σωστή ανάπτυξη, η δημιουργία φάσεων και φυσικά το πρέσιγνκ ήταν τα στοιχεία στα οποία δούλεψε πάρα πολύ ο Πορτογάλος προπονητής. Μάλιστα ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι επιθετικοί στο πρεσάρισμα του αντιπάλου με αποτέλεσμα να βλέπουμε πολλά δυνατά τάκλιν και μαρκαρίσματα.

Μετά από μία μεγάλη σε διάρκεια προπόνηση ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε ελεύθερους του περισσότερους ποδοσφαιριστές του, το απόγευμα. Στο γήπεδο, ωστόσο βρέθηκαν οκτώ παίκτες και ακολούθησαν προγράμματα. Συγκεκριμένα για προπόνηση πήγαν οι δύο τερματοφύλακες Σκαφίδας, Καράδαης. Οι τέσσερις που έφτασαν στο Ζέεφελντ αργότερα από τους υπόλοιπους, Λάζαρος, Φετφατζίδης, Μασούρας και Ευαγγέλου επίσης πήγαν στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ για να φτάσουν στα επίπεδα των συμπαικτών τους. Μαζί τους ήταν και οι Μάριν, Σισέ, οι οποίοι λόγω προβλημάτων είχαν χάσει προπονήσεις.