Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για τη σεζόν 2020-2021 δίνει απόψε (19:30) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί και η φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος από την ομάδα του Πειραιά.

Το αποψινό παιχνίδι μπορεί να είναι μία γιορτή, αλλά για τον Πέδρο Μαρτίνς πρώτα απ' όλα σημασία έχει το αγωνιστικό κομμάτι. Το Σάββατο 22 Μαΐου, άλλωστε οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Πορτογάλος προπονητής βλέπει το αποψινό ματς ως μία καλή ευκαιρία για πρόβα.

Για τον αγώνα-φιέστα ο Πέδρο Μαρτίνς επανέφερε το σύστημα με τους τρεις στόπερ. Συγκεκριμένα ο Σα παίρνει ξανά τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Σωκράτης, Σεμέδο και Χολέμπας θα είναι οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί. Στο δεξί άκρο ξεκινάει ο Ανδρούτσος και στο αριστερό ο Ρέαμπτσιουκ.

Μπουχαλάκης και Εμβιλά είναι οι δύο χαφ του Ολυμπιακού. Στην επίθεση ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Μπρούμα και τον Μασούρα στα άκρα με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.