Ολυμπιακός: Σύσκεψη κορυφής στον Ρέντη

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης πραγματοποιήθηκε μία μίνι σύσκεψη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Σύσκεψη κορυφής στον Ρέντη

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η αποψινή φιέστα και η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, στις 22 Μαΐου, στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται με την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Φυσικά στην πρώτη γραμμή είναι τα μεταγραφικά ζητήματα με τους Πειραιώτες ήδη να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί.

Την Τρίτη μετά το τέλος της προπόνησης στον Ρέντη πραγματοποιήθηκε μία μίνι σύσκεψη. Συγκεκριμένα ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε με τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον Φρανσουά Μοντέστο και τον Βασίλη Τοροσίδη. Οι τέσσερις άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για μερικά λεπτά.

Ο Κορσικανός επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ τις προηγούμενες είχε κάνει ταξίδι στην Ιταλία και προφανώς ενημέρωσε και τον προπονητή για όσα είδε εκεί. Το περιεχόμενο της κουβέντας τους δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μπει και σε… τροχιά προγραμματισμού.