Κρμέντσικ: «Να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη» (vid)

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μίκαελ Κρμέντσικ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (12/5) αλλά σημείωσε πως υπάρχει ο τελικός όπου στόχος όλων στην ομάδα είναι να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Κρμέντσικ: «Να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη» (vid)

Για το ματς με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και την πολύ σημαντικότερη αναμέτρησή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Ολυμπιακό Στάδιο μίλησε ο Μίκαελ Κρμέντσικ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο επιθετικός της ομάδας του ΠΑΟΚ:

Για την κουβέντα με το τεχνικό επιτελείο πριν τον αγώνα με τον Άρη:

«Με είχε προϊδεάσει ο προπονητής πως δε θα ξεκινήσω. Να είσαι έτοιμος για το τελευταίο ημίωρο, μου είπε κι έτσι έγινε. Μπήκα κέρδισα το πέναλτι, σκόραρε ο Σβαμπ και αυτό ήταν καλό για εμάς αλλά και τον κόσμο της ομάδας».

Για την απόφασή του να παίξει στον ΠΑΟΚ και την προσαρμογή του στην ομάδα.

«Τα εύσημα ανήκουν στον μάνατζέρ μου. Το είχαμε συζητήσει πριν πάρει την τελική απόφαση. Από τις πέντε προτάσεις που είχαμε εκείνος μου είπε αυτήν είναι η καλύτερη ομάδα για σένα. Επίσης ως παίκτης της Βικτόρια Πλζεν, είχαμε αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, εκεί γνώρισα το… δέσιμο που έχουν με τον ΠΑΟΚ και ενθουσιάστηκα από την ατμόσφαιρα. Δεν είχα ξεχάσει τι γινόταν τότε στο γήπεδο» .

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Νομίζω ότι θα είναι ένα… καυτό παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ενα ντέρμπι. Φυσικά έχουμε και τον τελικό εναντίον τους και θέλουμε όλοι στην ομάδα να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη».