Ολυμπιακός: Το ισχυρό κίνητρο του Ελ Αραμπί

Για τον Γουσέφ Ελ Αραμπί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μόνο αδιάφορο δεν είναι. Το κίνητρο που έχει ο Μαροκινός επιθετικός είναι πολύ ισχυρό.

Ολυμπιακός: Το ισχυρό κίνητρο του Ελ Αραμπί

Είναι το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τη δουλειά. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος κάνει μία ακόμα τρομερή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Μαροκινός επιθετικός μέχρι στιγμής μετράει 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό.

Την περσινή σεζόν την ολοκλήρωσε με 27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας κάνει 51 συμμετοχές. Μέχρι τώρα έχει παίξει σε 46 παιχνίδια και έχει σκοράρει ένα λιγότερο τέρμα από αυτά που πέτυχε την περασμένη σεζόν. Για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί το αποψινό ματς και τα ακόμα δύο που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν έχουν τη δική τους σημασία.

Θέλει να ξεπεράσει την περσινή του επίδοση να βάλει περισσότερα από 27 γκολ και έχει μπροστά του τρία ματς που μπορεί να το κάνει. Ο Ελ Αραμπί σε σχέση με πέρσι έχει ήδη βάλει περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, αφού έχει βρει δίχτυα 19 φορές, ενώ πέρσι είχε σκοράρει 17 φορές. Τη φετινή σεζόν δεν σκόραρε καμία φορά στους ομίλους του Champions League κάτι που πέρσι το είχε κάνει τρεις φορές.

Την τρέχουσα σεζόν, όμως, σκόραρε δύο φορές στο Κύπελλο κάτι που πέρσι δεν το είχε κάνει. Έτσι τόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ όσο και στα ματς με Παναθηναϊκό και στον τελικό έχει ισχυρό κίνητρο να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές.