ΑΕΚ: Με οχτώ απόντες στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα η «κιτρινόμαυρη» αποστολή

Παρότι  Ολιβέιρα και Γκαρσία προπονήθηκαν κανονικά δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ που θα μεταβεί στην Τρίπολη για τον αγώνα της Τετάρτης (12/05) με τον Αστέρα για τη προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και προστέθηκαν στις απουσίες των Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Κρίστιστιτς, Νταντσένκο, Λάτσι και Ραντόνια.

ΑΕΚ: Με οχτώ απόντες στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα η «κιτρινόμαυρη» αποστολή

Με γεμάτο το... απουσιολόγιο θα ταξιδέψει η ΑΕΚ για την Τρίπολη ώστε να αντιμετωπίσει (σ' έναν αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα) τον τοπικό Αστέρα την Τετάρτη (12/05, 19.30) για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 8 συνολικά είναι η απουσίες στην αποστολή καθώς στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια, οι οποίοι έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, όπως και ο Όλεγκ Νταντσένκο που έκανε θεραπεία.

Επίσης, εκτός αγώνα έμειναν οι Έλντερ Λόπες, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ακολούθησαν και την Τρίτη πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Νέλσον Ολιβέιρα, όμως τόσο ο Πορτογάλος, όσο και ο Λέβι Γκαρσία δεν συμπεριλήφθηκαν.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.