Τα επόμενα ταλέντα του Ολυμπιακού

Ποιοι είναι οι πιτσιρικάδες που έρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού και είναι έτοιμοι να κάνουν ότι οι Καλογερόπουλος, Σουρλής, Τζολάκης. Ποιος κάνει νέο συμβόλαιο και ποιοι έχουν πιθανότητες για την προετοιμασία.

Τα επόμενα ταλέντα του Ολυμπιακού

Την Κυριακή ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στην αρχική του ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης πέντε παιδιά από την ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ χρησιμοποιήθηκε και ο Καραργύρης, φτάνοντας έτσι τους έξι παίκτες που έπαιξαν σε ματς της Σούπερ Λιγκ. Το ματς με τους Αρκάδες ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Σε μία σεζόν όπου οι συνθήκες είναι αντίξοες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατάφεραν να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο τα παιδιά και σε συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν να παίξουν σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας. Καλογερόπουλος, Τζολάκης και Σουρλής έστειλαν το μήνυμα και σε όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται στην ακαδημία του συλλόγου και δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο. Και σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε την πολύ καλή συνεργασία που έχει η ακαδημία με την πρώτη ομάδα και συγκεκριμένα με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα παιδιά.

«Δένει» τον Τσέλιο, ποιοι είναι οι άλλοι τρεις «δυνατοί»

Το… εργοστάσιο παράγωγης ταλέντων δεν σταματάει σε όσους είδαμε την Κυριακή να παίζουν στην Τρίπολη. Στον Ρέντη ετοιμάζουν τους επόμενους… Καλογερόπουλους και ήδη υπάρχει μία «καυτή» τετράδα, συν ακόμα τρία παιδιά, που θεωρούνται τα μεγάλα πρότζεκτ των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού.

Το «ΦΩΣ» μπήκε στα άδυτα του Ρέντη και σας παρουσιάζει τα επόμενα μεγάλα ταλέντα της ομάδας του Πειραιά, τους ποδοσφαιριστές που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Ξεκινάμε από τον Τάσο Τσέλιο, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2002 και παίζει ως εξτρέμ και δεκάρι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός τον πήρε μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ και έχει δουλέψει πολύ μαζί του για να εξελιχθεί. Ο Μαρτίνς τον έχει δει στις προπονήσεις και έχει πολύ καλή άποψη για το συγκεκριμένο παιδί. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Τσέλιος έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως τον Δεκέμβριο του 2021 και το νέο που θα υπογράψει εντός των ημερών θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Επόμενο στοίχημα είναι ο Χρήστος Λιάτσος, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2003. Είναι εξτρέμ και δεκάρι, ενώ είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και είχε μείνει αρκετά πίσω. Ο μικρός τώρα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και είναι απόλυτα καλά, έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν. Έχει παίξει με την πρώτη ομάδα, ενώ η φήμη του έχει φτάσει μέχρι την Ιταλία, αφού η Μίλαν είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Ο Γιάννης Καράκουτης έχει γεννηθεί το 2003 και είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο Ολυμπιακός τον άρπαξε μέσα από τον ΠΑΟΚ μετά από συντονισμένες ενέργειες της διεύθυνσης της ακαδημίας του. Πρόκειται για αριστερό εξτρέμ που είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας Νέων. Μεγάλο του προσόν είναι η ταχύτητα και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της χώρας μας.

Η «δυνατή» τετράδα του Ολυμπιακού συμπληρώνεται από τον Φώτη Κίτσο. Ακόμη ένα παιδί που έχει γεννηθεί το 2003 και είναι αριστεροπόδαρος. Η θέση του είναι στα άκρα της επίθεσης, όμως στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας έχει βρει έναν άλλον ρόλο. Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να κάνει τον Κίτσο αριστερό μπακ. Σε αυτήν τη θέση τον έχει χρησιμοποιήσει όσες φορές τον πήρε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και είναι προφανές ότι κάτι καλό έχει δει στον μικρό που θεωρεί ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στον ρόλο του μπακ.

Μεγάλα πρότζεκτ και πιθανότητες για προετοιμασία

Πέρα από τους τέσσερις που θεωρούνται τα «βαριά χαρτιά» της ακαδημίας, υπάρχουν κι άλλα παιδιά που… έρχονται με στόχο να χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας και γιατί όχι και της ενδεκάδας. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γιάννης Χριστοφιλόπουλος, ο οποίος μάλιστα έχει συμπεριληφθεί και σε αποστολή της πρώτης ομάδας. Τον μικρό, που γεννήθηκε το 2003, τον απέκτησε ο Ολυμπιακός από τον Πανιώνιο και είναι κεντρικός αμυντικός. Ήταν αρχηγός της ομάδας Νέων των «κυανέρυθρων» και θεωρείται επίσης ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής με λαμπρό μέλλον μπροστά του. Ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για αυτόν.

Ο Θανάσης Παπαδούδης, που ήταν στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ για τους τερματοφύλακες. Στον Ρέντη θεωρούν ότι είναι ο νέος Τζολάκης. Έχει πολύ σοβαρές προδιαγραφές να εξελιχθεί σε σπουδαίο τερματοφύλακα. Επίσης προσθέστε τον Παύλο Μαυρουδή, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Είναι αμυντικός χαφ που παίζει και στόπερ και σε αυτόν ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δει στοιχεία που του αρέσουν. Είναι καλός με την μπάλα, έχει καθαρό μυαλό και σωστές τοποθετήσεις. Ο Μαυρουδής, που είναι μεγαλύτερος από τους υπόλοιπους, έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί και στην προετοιμασία. Πλην του Μαυρουδή, αρκετές πιθανότητες έχουν και οι Τσέλιος, Λιάτσος.