Ολυμπιακός: Προς Ολλανδία η προετοιμασία

Κατά 90% ο Ολυμπιακός θα επιλέξει να πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2021-22 στην Ολλανδία και οι λόγοι για αυτή την επιλογή είναι συγκεκριμένοι. 

Ολυμπιακός: Προς Ολλανδία η προετοιμασία

Θα πρέπει να γίνουν τρομερές ανατροπές για να παίξει ο Ολυμπιακός στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Όλα δείχνουν ότι οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από τον β’ γύρο, κάτι που σημαίνει ότι θα κερδίσουν και μία εβδομάδα ξεκούρασης.

Έτσι, αρχίζει να «κλειδώνει» και η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας. Όπως έχουμε γράψει, το βασικό στάδιο θα γίνει στον Ρέντη και η ομάδα θα φύγει για κάποιες μέρες προκειμένου να παίξει φιλικά παιχνίδια. Το διάστημα που θα λείψει στο εξωτερικό ο Ολυμπιακός είναι 25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου. Το πολύ δηλαδή να υπάρχει μία απόκλιση 1-2 ημερών, αλλά αυτό το διάστημα θα πάει εκτός Ελλάδας.

Σας είχαμε αναφέρει για το ταξίδι του τιμ μάνατζερ Θοδωρή Κοκκινάκη στο εξωτερικό και πως Αυστρία και Ολλανδία ήταν οι χώρες που είχαν προκριθεί. Πλέον κατά 90% στη «χώρα της τουλίπας» θα πάει ο Ολυμπιακός και οι λόγοι που την επιλέγει είναι συγκεκριμένοι.

Εκεί μπορεί να βρει πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια, ενώ και τα προπονητικά κέντρα είναι πιο σύγχρονα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει νέο ταξίδι στην Ολλανδία προκειμένου να δουν από κοντά τρία προπονητικά κέντρα και να κλείσουν οριστικά αυτό που θα προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός.