Βόλος: Στη λίστα και ο Κάρλες Κουαδράτ

Ένας ακόμη προπονητής από την Ισπανία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βόλο. Ο λόγος για τον Κάρλες Κουαδράτ

Βόλος: Στη λίστα και ο Κάρλες Κουαδράτ

O 37χρονος τεχνικός, Γκονσάλο Γκαρσία, βρέθηκε το Σάββατο (8/5) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη Λάρισα για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ, είχε επαφές με τους ανθρώπους του Βόλου και αποχώρησε από τη χώρα μας, χωρίς να υπάρξει ανακοίνωση.

Ο Ισπανός δεν παίζει μόνος του για τον πάγκο του Βόλου αφού στη λίστα είναι και ο 52χρονος Καταλανός Κάρλες Κουαδράτ.

Ήταν στην Ινδία (Μπενγκαλούρου) αρχικά ως βοηθός και στη συνέχεια για τρία χρόνια πρώτος προπονητής. Στο παρελθόν ως βοηθός έχει δουλέψει στις Εθνικές ομάδες του Ελ Σαλβαδόρ και της Σαουδικής Αραβίας.

Η ΠΑΕ Βόλος εξετάζει αυτές τις δύο περιπτώσεις από την Ιβηρική και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τους Θεσσαλούς να κινούνται φυσικά για συμφωνία με προπονητή από την Ισπανία.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο Αχιλλέας Μπέος συνεργάζεται με προπονητές από την Ισπανία ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως στην Ινδία όπου και εργαζόταν ο Κάρλες Κουαδράτ, τους τελευταίους μήνες βρίσκεται ο Χουάν Φεράντο, ο οποίος δούλεψε με τεράστια επιτυχία στην ομάδα του Βόλου. Ο Φεράντο από τον Απρίλιο του 2020 για την ακρίβεια είναι στον πάγκο της Γκόα.

Μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο είχαν βρεθεί και αντίπαλοι με το ματς ανάμεσα στην Γκόα και την Μπενγκαλούρου να λήγει ισόπαλο (2-2), με την ομάδα του Κάρλες Κουαδράτ να προηγείται 2-0 και τους γηπεδούχους του Χουάν Φεράντο να ισοφαρίζουν σε 2-2.