Το καλοκαίρι του Σεμέδο

Το σοβαρό ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, τον Ρούμπεν Σεμέδο και το καλοκαίρι που θα είναι αρκετά "καυτό".

Το καλοκαίρι του Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο την τελευταία διετία που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό είδε την καριέρα του να αλλάζει. Αναγεννήθηκε ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μέσα από την περιπέτεια του στην Ελλάδα. Άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και έφτασε στο σημείο να φορέσει και το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Ολυμπιακός του έδωσε ξανά την ευκαιρία να ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ταλέντο του και να διορθώσει τη ζημιά που έκανε στον εαυτό του τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά του έδωσαν τη δυνατότητα το όνομα του να φιγουράρει σε λίστες σπουδαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Πέρσι ήταν η Μπενφίκα που τον πίεσε αρκετά και τώρα έχει εμφανιστεί η Ρόμα. Οι "τζιαλορόσι" έχουν τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού στη λίστα τους. Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Μουρίνιο τον έχει στα υπόψη του και η ιστορία δεν είναι καθόλου απλή. Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο ξέρει πολύ καλά την περίπτωση του Σεμέδο. Είχε ασχοληθεί μαζί του όταν υπηρετούσε τη Μπενφίκα, αλλά πριν ένα χρόνο δεν είχε καταφέρει να τον πάρει από τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο Σεμέδο σε πρόσφατες δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Μίλησε για "νέες πόρτες που θα ανοίξουν" και δεν έδειξε τη διάθεση να γυρίσει την πλάτη του σε τίποτα και σε κανέναν. Ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να τον "δέσει" με ένα καλό συμβόλαιο μέχρι το 2023, όμως, φαίνεται πως πλέον οι μνηστήρες και θα αυξηθούν και θα είναι και πιο επίμονοι. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι "καυτό" για τον Ρούμπεν Σεμέδο…