Μαρτίνς: «Υπάρχει μια πιθανότητα να παίξουν οι νέοι και με τον ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (12/5, 19:30). 

Μαρτίνς: «Υπάρχει μια πιθανότητα να παίξουν οι νέοι και με τον ΠΑΟΚ»

Τον ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (12/5, 19:30) για την ένατη αγωνιστική των play off.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη ΝΟVA για το παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους», για την παρουσία των νέων, αλλά και για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φιέστα: «Παρόλο που υπάρχει η γιορτή της απονομής εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε έναν από τους κυριότερους αντιπάλους μας τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να δείξουμε καλή απόδοση για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το εάν περιμένει διαφορετικό τον ΠΑΟΚ: «Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ και εκείνος εμάς όμως όλα τα παιχνίδια έχουν τη δική τους ιστορία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είναι όλη η ομάδα συγκεντρωμένη και να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό».

Για τη χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών και εάν αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μία πιθανότητα μπορεί να συμβεί και θα το μάθετε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τους νέους μας παίκτες. Η στάση τους και ο τρόπος που δουλεύουν είναι μία πάρα πολύ καλή απάντηση και είμαστε ικανοποιημένοι από όλα τα παιδιά».

Για το εάν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της φιέστας: «Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πάντα στη διάθεση μας για να βοηθήσουν το σύλλογο και τον τιμούν πάντα με την παρουσία τους. Πάντα είναι κοντά ακόμα και αν δεν είναι παρόντες».