Το δίδυμο των στόπερ που αρέσει στον Μαρτίνς

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί με τους οποίους δουλεύει περισσότερο ο Πορτογάλος και τους οποίους προσπαθεί να "δέσει" αυτές τις ημέρες στο Ζέεφελντ.

Το δίδυμο των στόπερ που αρέσει στον Μαρτίνς

Μετά και την άφιξη του Στέφανου Ευαγγέλου ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή έχει στη διάθεση του στο Ζέεφελντ πέντε στόπερ. Αριθμητικά η συγκεκριμένη θέση είναι γεμάτη, αλλά μη ξεχνάμε ότι από τα πρώτα πράγματα που είχε ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί μεταγραφή για τη συγκεκριμένη θέση έγιναν και μάλιστα μεγάλες, αλλά δεν απέδωσαν καρπούς. Στο Ζέεφελντ ο Πορτογάλος έχει στη διάθεση του, τους Βούκοβιτς, Νικολάου, Ένγκελς, Σισέ και Ευαγγέλου. Θα υπάρξουν αλλαγές στα στόπερ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά προφανώς θα εξαρτηθούν και πολλά από τις προτάσεις που θα έρθουν για ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος προπονητής δουλεύει με όσους έχει στη διάθεση του και δείχνει την προτίμηση του σε ένα δίδυμο, το οποίο δεν κατάφερε να το δει στο φιλικό με τη Βάτενς. Βούκοβις και Σισέ είναι οι ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Μαρτίνς να τους ταιριάξει στο κέντρο της άμυνας. Ο Σέρβος παρά το γεγονός ότι η φημολογία τον θέλει να είναι στον… αέρα δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στις προπονήσεις. Δουλεύει πολύ σοβαρά και ο Μαρτίνς τον "δένει" με τον Σισέ.

Στο μυαλό του προπονητή είναι το ιδανικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο τραυματισμός του Σενεγαλέζου δεν έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή να τους δει μαζί και στο παιχνίδι με τη Βάτενς. Καθημερινά, όμως αυτό το δίδυμο δουλεύει στα στόπερ θεωρώντας πως ταιριάζουν πιο πολύ από κάθε άλλο. Ο Σισέ είναι ο παίκτης που θα ήθελε να έχει δίπλα του ο Βούκοβιτς. Ένας γρήγορος και δυναμικός στόπερ, ενώ ο Σέρβος με την εμπειρία και την ποιότητα του δίνει άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.