Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1: Μάνταλος: «Συγγνώμη από τον κόσμο για την φετινή εικόνα» (vid)

Ο Πέτρος Μάνταλος θέλησε να απολογηθεί στον κόσμο της ΑΕΚ για τη φετινή εικόνα της ομάδας του.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1: Μάνταλος: «Συγγνώμη από τον κόσμο για την φετινή εικόνα» (vid)

Η ΑΕΚ με το διπλό στην Λεωφόρο κατάφερε να βγει στην Ευρώπη, αλλά ο Πέτρος Μάνταλος έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς νιώθει με την έξοδο στην Ευρώπη: «Είμαι ανακουφισμένος στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς. Σήμερα σφραγίσαμε την έξοδο μας στην Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά μέχρι εκεί».

Για το ότι κέρδισε η ΑΕΚ ένα ντέρμπι μετά από 10 μήνες: «Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και επιτέλους ήρθε μια νίκη σε ένα ντέρμπι. Δεν με νοιάζει η δική μου απόδοση, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα. Ειδικά στο β’ ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ΑΕΚ υπάρχει κριτική και ειδικά σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Δυστυχώς φέτος σπάσαμε αρκετά αρνητικά ρεκόρ. Ζητάω “συγγνώμη” από τον κόσμο για την φετινή εικόνα. Εγώ αντέχω αρκετά ακόμη. Κάναμε μια κακή σεζόν και αποκλειστικά υπεύθυνοι είμαστε οι ποδοσφαιριστές. Στα δύο επόμενα παιχνίδια θέλουμε τους βαθμούς και να τερματίσουμε στην 3η θέση».

Για το μέλλον του: «Αν η ΑΕΚ ζητήσει να ανανεώσουμε την συνεργασία μας, θα το κάνω».
Για τον Χιμένεθ: «Είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήθελα να αγωνιστώ και για αυτόν και το ευχάριστο είναι ότι πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Στο παρελθόν αυτός ο άνθρωπος έκανε πρωταθλήτρια την ΑΕΚ. Είναι αυτός που έχει τις λιγότερες ευθύνες για την σημερινή εικόνα της ομάδας. Προσωπικά θα τον ήθελα και μελλοντικά στην ΑΕΚ».
Για το πού αφιερώνει τη νίκη: «Στην μητέρα μου που πέρασε μια περιπέτεια».