Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Καραργύρης: «Δείξαμε ωριμότητα»

Ο Ηλίας Καραργύρης μίλησε για νέα παιδιά που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τη φιέστα με τον ΠΑΟΚ.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Καραργύρης: «Δείξαμε ωριμότητα»

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ευκαιρία και στον Ηλία Καραργύρη, ο οποίος πήρε τη θέση του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Ο νεαρός πορτιέρε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν, αλλά και στη φιέστα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Ηλίας Καραργύρης μίλησε:

Για το παιχνίδι: Το πλέον σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν. Παρά τις δυσκολίες δεν φύγαμε ηττημένοι από το γήπεδο και συνεχίζουμε.

Για τα νεαρά παιδιά: Οι τρεις προσθήκες που είναι νεαρά παιδιά και ειδικά οι Καλογερόπουλος και Σουρλής που παίζουν στον άξονα και είναι ο κορμός, είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστούμε λίγο χρόνο να βρούμε τα πατήματά μας. Δείξαμε ωριμότητα όμως και βρήκαμε τα πατήματά μας ενόψει της συνέχειας.

Για το μέλλον του: Θέλω να συνεχίσω εδώ και να αξιοποιώ όσες ευκαιρίες μου δώσει ο προπονητής στο μέλλον.

Για τη φιέστα: Αρχικά όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ανέκαθεν ήταν σημαντικό να κερδίζουμε τα ντέρμπι και το δείξαμε όλα τα χρόνια και πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει και ο τελικός μπροστά μας. Όσο για τη φιέστα, ποιος αθλητής δεν θα ήθελε να έχει τον κόσμο δίπλα του σε τέτοιες χαρές. Ελπίζαμε να ήταν και ουσιαστικά κοντά μας. Τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη και είναι πολύ σημαντικό.