Άρης: «Ώρα, να πακετάρεις τα πράγματά σου κύριε Κλάτενμπεργκ» (highlights)

Η ΠΑΕ Άρης κάνει λόγο για «χειρουργείο της Τούμπας» στο ματς με τον ΠΑΟΚ, καλεί τον κ. Κλάτενκπεργκ που «αποδείχθηκε μαριονέτα, να επιστρέψει στην Αγγλία» και τονίζει: «Δεν θα λείψεις σε κανέναν. Ούτε στα «αφεντικά» σου, πίστεψε μας…».

Άρης: «Ώρα, να πακετάρεις τα πράγματά σου κύριε Κλάτενμπεργκ» (highlights)

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή της διαιτησία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τα βάζει ευθέως με τον επικεφαλής της διαιτησίας, Μάρκ Κλέτενμπεργκ και του ζητά να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην Αγγλία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Μετά -και- το σημερινό «χειρουργείο» της Τούμπας δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο κ. Κλάτενμπεργκ δεν έχει απολύτως τίποτα, πια, να προσφέρει στην ελληνική διαιτησία.

Αν κάτι έχει να μάς προσφέρει, αυτό είναι να μας αδειάσει τη γωνία και να επιστρέψει στην Αγγλία. Δεν μπορεί να φανεί χρήσιμος στο ελληνικό ποδόσφαιρο διότι αποδείχθηκε κι αυτός μια ακόμη «μαριονέτα».

Αφού σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς μοίρασε την «τράπουλα», όπως τον διέταζαν οι εντολοδόχοι του, ώστε να μην χαλάσει κανενός το χατίρι, φτάνοντας τώρα στο τέλος κάνει τις τελευταίες «εξυπηρετήσεις», ώστε να μην χάσει τον παχυλό του μισθό τον επόμενο χρόνο.

Όσα γραφεία κι αν επισκέπτεται, όμως, τελευταία, όσο και να παρακαλάει να μην χάσει τη θέση του, η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη.

Μαζί του να πάρει και τον Κουλμπάκοφ, που μας έστειλε σήμερα στην Τούμπα, ενώ μας είναι νωπές ακόμη οι μνήμες για τη διαιτησία του ίδιου διαιτητή στο ματς με την Α.Ε.Κ.

Το 1-0 προήλθε από πέναλτι-εφεύρεση του Κουλμπάκοφ, ενώ στο 2-0 προηγείται καθαρό φάουλ στον Γκάμα. Δύο δώρα του Λευκορώσου στον αντίπαλο και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Ώρα, λοιπόν, να πακετάρεις τα πράγματά σου κ. Κλάτενμπεργκ. Στο καλό και θα ξεχαστείς γρήγορα. Δεν θα λείψεις σε κανέναν. Ούτε στα «αφεντικά» σου, πίστεψε μας…"