Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Ανδρούτσος: «Εύχομαι να έρθει σε άλλο ματς το γκολ»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Ανδρούτσος: «Εύχομαι να έρθει σε άλλο ματς το γκολ»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αφού στο 17' της αναμέτρησης σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο 24χρονος άσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία, ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να φτάσει και τις 100 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε:

Για το δοκάρι: «Είναι από τις ευκαιρίες που λες ότι δεν χάνονται. Δυστυχώς το έχασα. Ελπίζω να γίνει γκολ στα επόμενα ματς που είναι πιο σημαντικά. Το εύχομαι να έρθει το γκολ σε άλλο ματς αφού το έχασα στην Τρίπολη».

Για τα νέα παιδιά: «Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε νέα παιδιά από την ακαδημία να στέκονται πολύ καλά στην πρώτη ομάδα. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό. Είναι σημαντικό επίσης που παίξαμε και πολλοί Έλληνες. Εύχομαι να υπάρξει και συνέχεια».

Για τον Καλογερόπουλο: «Ο καθένας μας έχει έρθει στη θέση του Καλογερόπουλου και καταλαβαίνουμε πόσο χαρούμενος και συγκινημένος νιώθει. Εννοείται ότι είμαστε όλοι μαζί του, γιατί χαιρόμαστε διπλά για αυτόν».

Για την 50ή του συμμετοχή: «Θα ήθελα και η 100ή να είναι στον Ολυμπιακό. Ελπίζω και παραπάνω»