Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Ράσταβατς: «Δεν είναι δίκαιο το 0-0»

Ο Μίλαν Ράσταβατς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και από το γεγονός ότι κράτησε τους πρωταθλητές στο μηδέν.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Ράσταβατς: «Δεν είναι δίκαιο το 0-0»

Το Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0 δεν είναι από αυτά που τα θυμάται ο κόσμος για πολύ καιρό, αλλά ήταν ένας αγώνας που έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να δώσουν χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει αρκετά. Ο Μίλαν Ράσταβατς από την πλευρά του έμεινε ικανοποιημένος που κράτησε στο μηδέν τους πρωταθλητές Ελλάδας και από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε:

Για το παιχνίδι: Για εμάς κάθε καλό αποτέλεσμα είναι θετικό και είμαι χαρούμενος που το κάναμε απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Για τα νέα πρόσωπα: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αργό το παιχνίδι μας και θέλαμε να βάλουμε ταχύτητα στο δεύτερο και τα καταφέραμε. Είδαμε κάποιους παίκτες και είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα τους και την εικόνα της ομάδας γενικότερα.

Για τη συνέχεια: Η ιδέα μας είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν. Για το σημερινό ματς δεν λέω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, αλλά θεωρώ ότι δεν ήταν δίκαιο να τελειώσει 0-0.