ΠΑΟΚ - Άρης 2-0: Γκαρσία: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Πάμπλο Γκαρσία, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη (2-0).

ΠΑΟΚ - Άρης 2-0: Γκαρσία: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα και τη νίκη επί του Άρη (2-0) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πλαμπλο Γκαρσία, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

«Ήταν λογικό να ήταν δύσκολο παιχνίδι από τη στιγμή που ο αντίπαλος άλλαξε τελείως τον σχηματισμό του. Στόχος ήταν να κλείσουμε τους χώρους και να ψάξουμε αντεπιθέσεις. Έπρεπε να δείξουμε μεγάλη υπομονή. Βοήθησαν οι αλλαγές και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ», δήλωσε αρχικά ο Ουρουγουανός προπονητής.

Ρωτήθηκε αν η νίκη ήταν το καλύτερο δώρο ενόψει των γενεθλίων του και απάντησε: «Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο για όλους τους παίκτες. Για τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που έχει σήμερα γενέθλια».

Για τη διαφορά που έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ανέφερε: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Δείχνουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Έχουμε μεγαλύτερη γνώση για την ομάδα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Μόνο δουλειά».

Για τον Μιχάι είπε: «Αυτό είναι καρπός της σκληρής δουλειάς που έχει κάνει από τότε που τραυματίστηκε. Δουλεύει πολύ σκληρά και είδατε πώς μπήκε σήμερα στο ματς. Είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε κοντά και είναι υγιής».