Παπαδούδης: «Δουλεύουμε με τους καλύτερους»

Ο Θανάσης Παπαδούδης είναι το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού και ο ίδιος μίλησε για τους στόχους του.

Παπαδούδης: «Δουλεύουμε με τους καλύτερους»

Το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού είναι ο Θανάσης Παπαδούδης. Πρόκειται για τον 17χρονο πορτιέρε που έχει λάβει μέρος σε αρκετές προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός της τελικής 20άδας, αλλά το σημαντικό είναι πως τον πήρε μαζί του. Είναι μία σημαντική εμπειρία για τον νεαρό γκολκίπερ που βλέπει τον κόσμο από τα 192 εκατοστά και στον Ρέντη θεωρούν ότι το επόμενο μεγάλο στοίχημα της ομάδας.

Πριν την έναρξης της αναμέτρησης ο Παπαδούδης μίλησε στη Nova για το γεγονός ότι βρέθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού: «Είναι κάτι που περιμένουμε όλα τα παιδιά από την ακαδημία. Είναι μία στιγμή επιβράβευσης και μας βοηθάει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Όσον αφορά στους στόχους του είπε: «Θέλω να φτάσω τον Τζολάκη. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δουλεύουμε με τους καλύτερους. Μόνο θετικά μπορούμε να πάρουμε και να τα βγάλουμε στο γήπεδο».