Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με Καλογερόπουλο

Με τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο στην αρχική του ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με Καλογερόπουλο

Ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο 16χρονος στόπερ προπονείται με την πρώτη ομάδα εδώ κι αρκετό καιρό και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έκανε το ντεμπούτο του μπαίνοντας αλλαγή.

Στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να του δώσει φανέλα βασικού. Ο μικρός θα είναι ο παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας με τον Πορτογάλο κόουτς να δείχνει έμπρακτα πόσο πολύ τον πιστεύει.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν το παιχνίδι με σύστημα 4-3-3 με τον Τζολάκη να υπερασπίζεται την εστία. Ο Ανδρούτσος θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Χολέμπας στο αριστερό. Σωκράτης και Καλογερόπουλος θα παίξουν μαζί στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ ξεκινούν οι Σουρλής, Καμαρά, Μπουχαλάκης, ενώ την τριπλέτα στην επίθεση συνθέτουν οι Βρουσάι, Μπρούμα στα "φτερά" και ο Χασάν στην κορυφή.