Ολυμπιακός: Η παράδοση με Αστέρα, το 11-0 στην Τρίπολη και ο Μασούρας…

Καλύτερα αποτελέσματα έχει επί Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη με τον Αστέρα, παρά στο Φάληρο, με επτά νίκες σε ισάριθμα ματς. Πρώτος σκόρερ ο Γιώργος Μασούρας και εντυπωσιακό σερί στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ολυμπιακός: Η παράδοση με Αστέρα, το 11-0 στην Τρίπολη και ο Μασούρας…

Στην περίοδο του Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός έχει επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και θα επιδιώξει προφανώς να συνεχίσει αυτό το σερί στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος έχει δει την ομάδα του συνολικά σε αυτά τα παιχνίδια να έχει σημειώσει 18 γκολ και να έχει δεχτεί μόνο ένα! Στο πρώτο παιχνίδι, στο Καραϊσκάκη, τη σεζόν 2018-19, όταν ο Ολυμπιακός δέχτηκε την ισοφάριση στο γκολ του Καμαρά από τον Τόνσο και πήρε τη νίκη με τον Νάτχο στις καθυστερήσεις. Έκτοτε ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα:2-0 πρόπερσι στην Τρίπολη. Πέρυσι 1-0 στο Φάληρο και 5-0 στην Τρίπολη. Και φέτος για την κανονική διάρκεια της Super League με 3-0 στο Καραϊσκάκη, με 4-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και με 1-0 στα Playoffs στο πρόσφατο εντός έδρας ματς.

Στο γήπεδο του Αστέρα, δηλαδή, ο Ολυμπιακός έχει σκορ… 11-0 στις νίκες του. Κι έχει να δεχτεί γκολ από τον Αστέρα εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, ανεξαρτήτως έδρας! Κάτι πράγματι αξιοπερίεργο, καθώς ειδικά φέτος η ομάδα της Τρίπολης βρίσκει εύκολα το γκολ. Και στα πλέι οφ σκοράρει συνέχεια, εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό…

Σε αυτά τα χρόνια πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» είναι ο Γιώργος Μασούρας με τέσσερα γκολ. Και με ευκαιρία σήμερα να διευρύνει αυτόν τον απολογισμό, καθώς λογικά θα αγωνιστεί, αφού δεν είχε παίξει για ξεκούραση στο προηγούμενο παιχνίδι. Ακολουθούν με τρία τέρματα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο (απών σήμερα) Κώστας Φορτούνης, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές ο Μαντί Καμαρά και από μία οι Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούμα.