Ολυμπιακός: Στην αναμονή και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για Μπρούμα

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της προς την Αϊντχόφεν για τον Μπρούμα, αλλά είναι υποχρεωμένη να περιμένει έως το τέλος του μήνα που ολοκληρώνεται η περίοδος της ενεργοποίησης ή όχι της οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Στην αναμονή και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για Μπρούμα

Στον αστερισμό του Μπρούμα ζει τις τελευταίες μέρες η Αϊντχόφεν. Δεν αναφέρουμε τον Ολυμπιακό, γιατί προς το παρόν οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση που να δείχνει ότι μπορούν να ενεργοποιήσουν την υψηλή οψιόν αγοράς που υπάρχει από την συμφωνία του περασμένου Οκτωβρίου.

Η PSV δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της (6 εκ. ευρώ) και ο Ολυμπιακός για την ώρα έχει το μυαλό του στην προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, στο Αϊντχόφεν γίνεται το «έλα να δεις», με την Φενέρμπαχτσε να ανοίγει τον χορό των ενδιαφερόμενων και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ακολουθεί, εκφράζοντας επίσης ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πορτογάλου.

Οι Γερμανοί τον γνωρίζουν πολύ καλά από τη θητεία του στην Λειψία και επειδή βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ, θεωρούν ότι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Στην Άιντραχτ λοιπόν πληροφορήθηκαν από την Αϊντχόφεν όλα όσα μεταφέρθηκαν και στην Φενέρμπαχτσε. Το αυτονόητο δηλαδή...

Ότι έως τα τέλη Μαϊου δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό, γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει την προτεραιότητα για τον παίκτη.

Η Αϊντχόφεν δεν μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης με κανέναν, γιατί μπορεί να αποφασίσει ξαφνικά (πράγμα απίθανο αυτή τη στιγμή) να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι οι διαθέσεις των Φενέρμπαχτσε και Άιντραχτ θα πάνε αυτομάτως περίπατο.

Και στην Γερμανία πάντως αντιλαμβάνονται ότι από 1η Ιουνίου ο Μπρούμα θα είναι και επισήμως στην «transfer list» της PSV, δίχως τον... βραχνά του Ολυμπιακού.