Παναιτωλικός- Ατρόμητος 1-3: Δέλλας: «Ήταν μια κακή βραδιά…» (vid)

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο, αλλά ζήτησε να συγκεντρωθούν όλοι στα μπαράζ παραμονής.

Παναιτωλικός- Ατρόμητος 1-3: Δέλλας: «Ήταν μια κακή βραδιά…» (vid)

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, ανέφερε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο πως πρέπει πρώτα άπαντες στο Αγρίνιο να ηρεμήσουν και ύστερα να επικεντρωθούν στα μπαράζ.

Πρόσθεσε επίσης, πως ο Παναιτωλικός πρέπει να γράψει την ιστορία με χρυσά γράμματα.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:
«Δεν έχει σημασία τι έγινε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια και ας προερχόμασταν από νίκες. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και σήμερα, αλλά από δυο αδράνειες της άμυνας μας και σε ισάριθμες τελικές του Ατρομήτου.

Δεχτήκαμε τα δυο πρώτα γκολ που μας κατέβαλλαν ψυχολογικά. Ήταν μια κακή βραδιά και ένα κακό αποτέλεσμα. Το αποδεχόμαστε.

Δεν έχω ψάξει για δικαιολογίες, αλλά είχαμε πολλά προβλήματα απουσιών στα playouts. Έχω πει ξανά. όμως, ότι η ιστορία γράφεται από τους παρόντες και όχι από τους απόντες. Και η ιστορία γράφεται με χρυσά ή μαύρα γράμματα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να γράψουμε με χρυσά γράμματα την ιστορία του Παναιτωλικού. Πρώτα θα ηρεμήσουμε και θα συγκεντρωθούμε στα μπαράζ».