Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3: Τον νίκησε και τον οδήγησε στο μπαράζ! (highlights)

Στο μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της Super League 2 θα αγωνιστεί οριστικά ο Παναιτωλικός, μετά την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον Ατρόμητο, που πήρε τρίποντο ύστερα από τρεισήμισι μήνες!

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3: Τον νίκησε και τον οδήγησε στο μπαράζ! (highlights)

Τι και αν ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που «καιγόταν» για τη νίκη στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο; Οι «κυανοκίτρινοι» πραγματοποίησαν το χειρότερο παιχνίδι τους εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-3, η οποία τους οδηγεί στο μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της Super League 2...

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν παιχνίδι για πρώτη φορά μετά τις 31 Ιανουαρίου και 11 συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο (!), στέλνοντας τον «Τιτορμό» στην ψυχοφθόρο διαδικασία του μπαράζ παραμονής.

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε πλήρως τον αντίπαλό του με δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο, ένα χτύπημα από το οποίο δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει ο Παναιτωλικός, που απλά μείωσε με πέναλτι στο φινάλε για να γράψει το τελικό 1-3...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-3

Σκόρερ: 90'+1' πέν. Ματσόλα - 11' Ραμπέγιο, 20' Ενσικουλού, 88' πέν. Μανούσος

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: 21’ Μπαρμπόσα, 42’ Τσότσαλιτς, 70’ Εντινγκά, 86’ Μεντίνα – 59’ Μανούσος, 68’ Νάτσος, 90’+1’ Θεοδωράκης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ – Μανθάτης (82’ Μεντίνα) Τσότσαλιτς Καρασαλίδης (62’ Ταχάρ) Ντάλσιο – Εντινγκά Ντίας – Μπαρμπόσα Μεντόσα (41’ Ματσόλα) Ντουάρτε (63’ Γιάκολις) – Βέργος (62’ Καρέλης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης – Γκάλο (68’ Κωτσόπουλος) Γούτας Στρούγγης Γκαλβάο – Ούμπιδες (65’ Νάτσος) Σάλομον – Μανούσος Ραμπέγιο Ενσικουλού (65’ Νταβιώτης) – Γιακουμάκης.