Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (9/5) στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η αποστολή των «πράσινων» για το ντέρμπι της Αθήνας.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Με την προπόνηση της Παρασκευής (8/5) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή (9/5) το βράδυ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι άφησε εκτός αποστολής τον Ζοσέ Μαουρίσιο, καθώς δεν είναι 100% έτοιμος, μετά και τις ενοχλήσεις που ένιωθε στην γάμπα και για αυτό δεν θα είναι καν στον πάγκο.

Εκτός έμειναν και οι Φώτης Ιωαννίδης- Αϊτορ, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Στην αποστολή είναι ο Γιάννης Μπουζούκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος προπονητής, Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής.

Όσον αφορά για την ενδεκάδα ο Μπόλονι σκέφτεται να επαναφέρει τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, με τον παίκτη του ΠΑΟ να έχει μείνει εκτός στα τελευταία ματς. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Γιουνούς Σανκαρέ και Αργύρη Καμπετσή.