Ολυμπιακός: Πάντα στη λίστα ο Νέλσον της Άρσεναλ, αλλά τα εμπόδια παραμένουν υψηλά

Ο Ρις Νέλσον της Άρσεναλ εξακολουθεί να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, αλλά τα οικονομικά δεδομένα εξακολουθούν να είναι στα ύψη.

Ολυμπιακός: Πάντα στη λίστα ο Νέλσον της Άρσεναλ, αλλά τα εμπόδια παραμένουν υψηλά

Ο Ολυμπιακός μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει επικεντρώσει το ψάξιμό του στην Σκανδιναβία με αποστολές σε Δανία και Σουηδία, ωστόσο, δεν ξεχνάει και κάποιες άλλες περιπτώσεις που έχει στην ατζέντα του εδώ και μήνες.

Μία εξ αυτών είναι του Ρις Νέλσον. Ο 21χρονος εξτρέμ που έχει αδικηθεί από τον Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ (σ.σ. το παραδέχτηκε κιόλας ο Ισπανός τεχνικός μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Europa League), δεν φαίνεται ότι έχει μέλλον στο Emirates.

Στον Ολυμπιακό το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι από τον Γενάρη. Ο Παπασταθόπουλος τον γνωρίζει πολύ καλά και σίγουρα θα έχει πει και εκείνος μία καλή κουβέντα για τον Άγγλο.

Το όνομα του Ρις Νέλσον λοιπόν δεν έχει φύγει ποτέ από τη λίστα, μολονότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση λόγω των οικονομικών δεδομένων.

Η Άρσεναλ ναι μεν συζητάει για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά θέλει και μία υποχρεωτικά πολύ υψηλή οψιόν αγοράς! Η δε τιμή πώλησής του είναι στα 13 με 15 εκατομμύρια ευρώ. Με τέτοια ποσά αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για αγορά του παίκτη σε ρεαλιστική βάση.

Επίσης, η Άρσεναλ θέλει πρώτα να του επεκτείνει το συμβόλαιο έως το 2024 (το ισχύον εκπνέει το 2023) για να του διατηρήσει την χρηματιστηριακή αξία στα επίπεδα που τον κοστολογεί, προτού τον παραχωρήσει δανεικό, καθώς το αρχικό της πλάνο δεν είναι να τον πουλήσει.

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι περιμένουν στην γωνία και σύλλογοι από κορυφαίες Λίγκες.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις με τον 21χρονο εξτρέμ και αν κρίνει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος, τότε θα κάνει την προσπάθειά του προς την Άρσεναλ.