Ολυμπιακός: Δίχως Σα, Κρίστινσον, Φορτούνη, Εμβιλά και Λαλά στην Τρίπολη

Το ροτέισον συνεχίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν παίρνει στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα τους Σα, Φορτούνη και Εμβιλά. Έξω ξανά ο Λαλά και ο Κρίστινσον.

Ολυμπιακός: Δίχως Σα, Κρίστινσον, Φορτούνη, Εμβιλά και Λαλά στην Τρίπολη

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει το ροτέισον και στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (9/5, 17.15).

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα τους Σα, Φορτούνη και Εμβιλά, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Επίσης, στην Τρίπολη δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Κένι Λαλά που το τελευταίο διάστημα δεν κάνει φουλ προπόνηση, όπως και ο Κρίστινσον που ταλαιπωρήθηκε από κάποιες ενοχλήσεις.

Όπως και στο Χαριλάου, έτσι και στην Τρίπολη, ο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει χρόνο σε παιδιά που δεν αγωνίστηκαν αρκετά φέτος και φυσικά την ευκαιρία για ακόμη μία φορά σε Τζολάκη, Καλογερόπουλο και Σουρλή. Στην αποστολή είναι και ο νεαρός γκολκίπερ Παπαδούδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Τζολάκης, Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.