Ολυμπιακός: Οι πρώτες κινήσεις μέσα στον Μάιο

Στο πλάνο του Ολυμπιακού είναι αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να... γκαζώσει και αν είναι εφικτό να κάνει ακόμα και δύο κινήσεις έως το τέλος του μήνα!

Ολυμπιακός: Οι πρώτες κινήσεις μέσα στον Μάιο

Αν και αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία ότι μπορεί να υπάρξει κάποια μεταγραφική κίνηση ακόμα και τις προσεχείς μέρες, ακόμα και πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, για την ώρα δεν προκύπτει κάτι περί άμεσης μεταγραφικής κίνησης.

Για την ακρίβεια δεν υπάρχει ένας... Μπελχαντά στην παρούσα φάση με τον οποίο είναι σε ανοιχτή γραμμή ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι στο πλάνο των πρωταθλητών είναι αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να γκαζώσουν για τα καλά και αν είναι εφικτό να γίνουν ακόμα και δύο κινήσεις έως το τέλος του μήνα!

Προεργασία έχει γίνει, αλλά οι υποθέσεις θα προχωρήσουν αφού πρώτα τελειώσει η σεζόν. Στόχος είναι οι πρώτες μεταγραφές να γίνουν όσο το δυνατόν συντομότερα και να ενσωματωθούν έως το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου που θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία (εφόσον ο Ολυμπιακός ξεκινήσει από τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League).