Μπα: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι άλλο στην Ελλάδα, νιώθω έτοιμος για Premier League»!

Ο Ουσεϊνού Μπα που εγχειρίστηκε στη μέση, φέρεται να δήλωσε σε ΜΜΕ της Σενεγάλης ότι έφτασε η στιγμή να πάει στην Premier League.

Μπα: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι άλλο στην Ελλάδα, νιώθω έτοιμος για Premier League»!

Η ειδησεογραφία τις τελευταίες μέρες γύρω από τον Ουσεϊνού Μπα αφορούσε το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και το χειρουργείο που έκανε στην Γαλλία από εξειδικευμένο γιατρό για να το ξεπεράσει οριστικά.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, ωστόσο, απασχολεί τις τελευταίες ώρες το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ και για μία δήλωση που φέρεται να έχει κάνει σε ΜΜΕ της πατρίδας του (σ.σ. εμφανίστηκαν στο «senego.com» και εν συνεχεία έγινε αναπαραγωγή και σε άλλες ιστοσελίδες) και αφορά το μέλλον του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτε άλλο στην Ελλάδα!

Χρησιμοποιούμε τη λέξη «φέρεται», γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν παραφραστεί τα λόγια ποδοσφαιριστών σε διάφορες συνεντεύξεις. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση για τις ακόλουθες δηλώσεις του:

«Δεν έχω να αποδείξω κάτι άλλο στην Ελλάδα, όπου κατέκτησα το πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική φορά. Νιώθω έτοιμος για την Premier League, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, όλα είναι φήμες. Εγώ συγκεντρώνομαι στο να ολοκληρωθεί η σεζόν για την ομάδα μου. Πρέπει να την ολοκληρώσουμε με καλό τρόπο με τον τελικό του Κυπέλλου».

Αυτά λοιπόν φέρεται να είπε ο Ουσεϊνού Μπα που βρίσκεται στην Γαλλία για να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση στη μέση του.

Πρόκειται για δηλώσεις που αν ισχύουν, προφανώς και έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί ο ίδιος δημιουργεί θέμα ως προς το μέλλον του στον Πειραιά από το πουθενά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή «ενόχληση» από οποιαδήποτε ομάδα για τον Μπα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην παρούσα φάση που ταλαιπωρήθηκε με τη μέση του, αλλά και προ του τραυματισμού του.