Ο Μαρτίνς μίλησε για το ενδιαφέρον της Γουλβς

Το δικό του σχόλιο για το ενδιαφέρον της Γουλβς έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Μαρτίνς μίλησε για το ενδιαφέρον της Γουλβς

Ο Πέδρο Μαρτίνς κλείνει τα αυτιά του στα όσα γράφονται για εκείνον και τη Γουλβς καθώς προτεραιότητα του είναι ο Ολυμπιακός.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μαρτίνς πρώτος στόχος της Γουλβς!

Αυτό ξεκαθάρισε και στις δηλώσεις του στη NOVA ο Πορτογάλος προπονητής. Παράλληλα αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι ποιοτική ομάδα που πάντα δυσκολεύει τους αντιπάλους του. Έχει εξελιχθεί σε σχέση με πέρυσι περισσότερο από τις άλλες ομάδες. Ούτε εμείς ούτε ο Αστέρας έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Ελπίζουμε να γίνει όμορφο και ανοικτό παιχνίδι».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, θετικά τα συμπεράσματα. Οι παίκτες είχαν καλή απόδοση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ευκαιρία που δώσαμε στους παίκτες».

Για το αν παίξει ο Καραργύρης ή ο Τζολάκης: «Έκανε πολύ καλή προπόνηση ο Καραργύρης, αλλά θα παίξει ο Τζολάκης. Ο Ηλίας θα πάρει τις ευκαιρίες του».

Για την κατάσταση των τραυματιών:«Ο Μπα κάνει τη θεραπεία του και δεν θα συμμετέχει στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι, τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κρίναμε προτιμότερο να μην επιβαρυνθεί, ώστε να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τη Γουλβς: «Δεν έχει νόημα να μιλάμε συνέχεια για αυτά. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ας μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό».