Η σημασία της απόκτησης αγωνιστικού ρυθμού για τον Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι δεν έχει καταφέρει ακόμα να επιστρέψει στα παλιά γνωστά του επίπεδα προ του τραυματισμού του, αλλά αυτό θα συμβεί παίρνοντας αγωνιστικό ρυθμό. Τον ετοιμάζει για Τρίπολη ο Μαρτίνς.

Η σημασία της απόκτησης αγωνιστικού ρυθμού για τον Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι δεν έδειχνε να πατάει καλά στα πόδια του στο «Κλ. Βικελίδης». Αυτό όμως είναι φυσικό επακόλουθο. Όταν προέρχεται από μία αρθροσκόπηση, έστω κι αν ήταν ρουτίνας και αγωνίζεται μετά από πολύ καιρός βασικός, είναι λογικό να θέλει τον χρόνο του για να ξαναπατήσει γερά στα πόδια του.

Ο Μαρτίνς από την πλευρά του έμεινε ικανοποιημένος από τον Βρουσάι, μολονότι δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο ματς με τον Άρη. Και φάνηκε ικανοποιημένος, επειδή ο Βρουσάι τουλάχιστον το πάλεψε, ήταν μέσα στις φάσεις, είχε διάθεση, αλλά του έλειπε το γνωστό... τσαγανό με το οποίο πήγαινε στην μπάλα προ του τραυματισμού του.

Ίσως να το φοβάται λίγο το πόδι του. Ίσως να είναι και ψυχολογικό το θέμα. Η ουσία είναι ότι για να αρχίσει να ξαναπαίρνει τα «πάνω» του και να αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση, θα πρέπει να πάρει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Μαρτίνς λοιπόν σκοπεύει να του δώσει χρόνο συμμετοχής και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (9/5, 17.15). Μπορεί να μην έδειξε πολλά πράγματα την Παρασκευή (7/5) ο Πορτογάλος τεχνικός ως προς το τι έχει στο μυαλό του για την ενδεκάδα στον αγώνα της Αρκαδίας, αλλά φαίνεται ότι στον Βρουσάι θα δώσει χρόνο, είτε από την αρχή, είτε περνώντας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βρουσάι είναι ένα κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς ήταν εκείνος που επέμενε το περασμένο καλοκαίρι να παραμείνει στο λιμάνι και έφτασε σε σημείο να σκοράρει εναντίον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Απλώς, μετά τον τραυματισμό του σαν να έμεινε λίγο πίσω και σε αυτό έχει εστιάσει το τεχνικό τιμ.