Μπόλονι: «Υποστήκαμε πολλά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε» (vid)

Ο Λάζλο Μπόλονι με δηλώσεις του στη NOVA σχολίασε το ματς που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ αλλά και για την πορεία των «πράσινων». 

Μπόλονι: «Υποστήκαμε πολλά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε» (vid)

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός και θέλει μόνο τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να βγει στην Ευρώπη.

Ο Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στο παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και στο που θα κριθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με τον Αστέρα: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, αυτό με την ΑΕΚ. Βέβαια στο παιχνίδι με τον Αστέρα το αποτέλεσμα μας απογοήτευσε γιατί είχαμε όλες τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, αλλά αυτά συμβαίνουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά».

Για τα πλάνα του κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι η τέταρτη φορά που παίζουμε μαζί της. Οι δύο ομάδες ξέρουν η μία την άλλη. Κοιτάμε το καλύτερο και ευελπιστούμε στη νίκη, γιατί η ΑΕΚ είναι μια διεκδικήτρια των ευρωπαϊκών εισιτηρίων».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Υπάρχουν πολλά κλειδιά τα οποία πρέπει να τα χρησιμοποιείς όλα την ίδια στιγμή. Ψυχολογικά υποστήκαμε πολλά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε και καλό θα ήταν να ανταμειφθούμε για τις προσπάθειες που κάνουμε. Η ομάδα έχει τις δικές της ηθικές, ειδικές και ποδοσφαιρικές αξίες. Να αναγνωρίσουμε πως έχουμε ένα μικρό αβαντάζ ότι παίζουμε στην έδρα μας. Όλα αυτά που σας ανάφερα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε την σωστή στιγμή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».