Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Δεληζήσης

Με τον Γιώργο Δεληζήση να ανεβάζει ρυθμό πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. 

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Δεληζήσης

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ και θέλει διακαώς τη νίκη για να βρεθεί και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στη σημερινή προπόνηση ο Γιώργος Δεληζήσης ανέβασε ρυθμούς και πήρε μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (09/05, 15:00).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ) με τον Γιώργο Δεληζήση να ανεβάζει ρυθμό και να ακολουθεί μέρος της προπόνησης.

Για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι».