Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο – Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναιτωλικός την Παρασκευή (7/5) για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο το Σάββατο (8/5) στο Αγρίνιο. Κρούσμα κορονοϊού στα «καναρίνια».

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο – Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (7/5) έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς του Σαββάτου (8/5) με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Εκτός αυτής βρίσκονται οι Αριγίμπι, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Λιάβας, Τσιγγάρας, Τζανακάκης. Επιστρέφουν οι Τσόταλιτς και Μάζουρεκ, οι οποίοι και απουσίαζαν από τις τελευταίες αναμετρήσεις λόγω θλάσης και διαστρέμματος αντίστοιχα.

Στο καθιερωμένο covid test των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας, βρέθηκε θετικό δείγμα ενός ποδοσφαιριστή και εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα.

«Στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Εντινγκά, Γιάκολις.

Στο καθιερωμένο covid test των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, βρέθηκε θετικό δείγμα ενός ποδοσφαιριστή και εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός.