Αστέρας Τρίπολης: MVP ξανά ο Χριστόπουλος

Ο αμυντικός Γιάννης Χριστόπουλος σε ακόμη έναν αγώνα του Αστέρα Τρίπολης ψηφίστηκε από τον κόσμο της ομάδας ως ο πολυτιμότερος. Αυτή τη φορά ψηφίστηκε MVP για την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αστέρας Τρίπολης: MVP ξανά ο Χριστόπουλος

Ξανά πολυτιμότερος ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε από τους φίλους της ομάδας, ως ο καλύτερος των Αρκάδων στον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το ματς της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

«Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Match του ΑΣΤΕΡΑ για την εμφάνισή του στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο διαγωνισμός για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε. Ο Γιάννης Χριστόπουλος από τις ψήφους των φιλάθλων ως ο BADOUNAS MVP Of The Match.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ που στο τέλος της σεζόν 2020-2021 θα έχει αναδειχθεί τις περισσότερες φορές πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα, θα βραβευτεί από την επιχείρηση Badounas Jewelry με ένα ρολόι χειρός», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας της Αρκαδίας που είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων του συλλόγου.