Η Φενέρμπαχτσε «καίγεται» για Μπρούμα!

Η Φενέρμπαχτσε είναι αποφασισμένη να αποκτήσει από την Αϊντχόφεν τον Μπρούμα, αλλά έως την 1η Ιουνίου δεν μπορεί να κάνει τίποτα λόγω της οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία της PSV με τον Ολυμπιακό.

Η Φενέρμπαχτσε «καίγεται» για Μπρούμα!

Η Αϊντχόφεν το έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε ενδιαφερόμενο για τον Μπρούμα, ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του, καθώς η οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο (στα 6 και όχι στα 7 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα και με τους Ολλανδούς) είναι σε ισχύ έως την 1η Ιουνίου.

Ο Ολυμπιακός αν αποφασίσει να δώσει αυτά τα χρήματα, κάτι το οποίο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, τότε η Αϊντχόφεν αναγκαστικά θα τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες.

Η PSV πάντως έχει στυλώσει τα πόδια και δεν μπαίνει καν σε διαδικασία συζήτησης με τους Πειραιώτες για την πώληση του ποδοσφαιριστή με λιγότερα χρήματα. «Όσα λέει η οψιόν αγοράς», είναι η... μονότονη απάντηση των Ολλανδών, οι οποίοι φυσικά έχουν λόγους που δεν σκοπεύουν να πέσουν ούτε ευρώ στις απαιτήσεις τους.

Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με το ότι η Αϊντχόφεν έχει κι ήδη ενοχληθεί από άλλες ομάδες. Μία εξ αυτών είναι η Φενέρμπαχτσε, η οποία εμφανίζεται σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, να θέλει σαν τρελή τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Μάλιστα, φημολογείται ότι ήδη έχει μπει στη διαδικασία να ρωτήσει την Αϊντχόφεν για το «status» της υπόθεσης και ανανέωσε το ραντεβού της για επίσημη προσφορά στους Ολλανδούς την 1η Ιουνίου, εφόσον ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δώσουν τα 6 εκατομμύρια για την απόκτηση του Μπρούμα, ο οποίος άρεσε στην Φενέρμπαχτσε από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Γαλατασαράι.