Ο Ζοσέ Σα και οι... άλλοι - Οι επιλογές του Μουρίνιο για τα γκολπόστ της Ρόμα!

Οργιάζουν τα σενάρια στην Ιταλία που θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Ντε Χέα, Ρουί Πατρίσιο και Ζοσέ Σα για τα γκολπόστ της Ρόμα.

Ο Ζοσέ Σα και οι... άλλοι - Οι επιλογές του Μουρίνιο για τα γκολπόστ της Ρόμα!

Ακόμα δεν έχει πιάσει επισήμως δουλειά ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρόμα και τα σενάρια έχουν ήδη ξεκινήσει. Από τη μία είναι λογικό, γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει από τώρα να κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, έχοντας ήδη μία εικόνα από το τι χρειάζεται η ιταλική ομάδα τη νέα σεζόν, έτσι ώστε να διεκδικήσει την έξοδό της σε πρώτη φάση στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, εδώ και δύο μέρες φιγουράρουν τρία ονόματα για τα γκολπόστ της Ρόμα. Το ένα εξ αυτών είναι του Ζοσέ Σα. Ο Μουρίνιο τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, είναι άλλωστε και συμπατριώτες, τον αντιμετώπισε την περσινή σεζόν στα ματς Τότεναμ - Ολυμπιακού και όπως αναφέρουν οι γείτονες, είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά για την ενίσχυση στο τέρμα.

Από εκεί και πέρα δεν είναι ο μοναδικός. Ο μεγάλος «έρωτας» του Μουρίνιο είναι ο Ντε Χέα, αλλά δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο να αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να βρεθεί στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Ο δεύτερης στη λίστα φέρεται να είναι ο Ρουί Πατρίσιο της Γουλβς, τον οποίο επίσης έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ο «Special One».

Όπως και να ‘χει, μόνο και μόνο το γεγονός ότι το όνομα του Σα φιγουράρει ως μία από τις επιθυμία του Μουρίνιο, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο «παράσημο» για τον πορτιέρε του Ολυμπιακού. Φυσικά στο λιμάνι δεν έχουν την παραμικρή «ενόχληση» για τον Σα, αλλά και για οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών...