Νιόπλιας: «Δεν θα τελειώσει τίποτα ακόμα και με νίκη στην Λαμία»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μίλησε για την αναμέτρηση με την Λαμία στην Φθιώτιδα το Σάββατο (8/5, 19.30), εξηγώντας ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του πέρα από τη νίκη, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους οι Κρητικοί. 

Νιόπλιας: «Δεν θα τελειώσει τίποτα ακόμα και με νίκη στην Λαμία»

Ο ΟΦΗ προέρχεται από ένα παλικαρίσιο διπλό στην Λάρισα πριν από το Πάσχα και αναζητάει το Σάββατο (8/5, 19.30) άλλο ένα κόντρα στην Λαμία για να εδραιωθεί στις θέσεις που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στο «OFI TV» εξήγησε όλα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από την Φθιώτιδα.

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Η Λαμία είναι άξια συγχαρητηρίων, ήταν μία ομάδα που την είχαν όλοι τελειωμένη, αλλά δύο παιχνίδια πριν το τέλος του πρωταθλήματος έχει σωθεί και εμείς που είχαμε άνεση βαθμολογική παλεύουμε για να σωθούμε. Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα, παίζουμε για τη νίκη, αλλά πάλι δεν θα τελειώσει τίποτα. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι», είπε αρχικά ο Νιόπλιας και πρόσθεσε:

«Το οπλοστάσιό μας γεμίζει σιγά-σιγά, υπάρχει ποιότητα στην ομάδα μας, το παιχνίδι με την ΑΕΛ μάς έδωσε αυτοπεποίθηση και όλοι γνωρίζουμε ότι το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι η ψυχολογία. Πέρα από το βαθμολογικό και η εικόνα μας ήταν καλή. Όταν αυτά τα δύο συμβαδίζουν τότε η αυτοπεποίθησή μας μεγαλώνει».